AMK-opiskelijakortti ja Pivo

Opiskelijakunnan myöntämä AMK-opiskelijakortti on tarkoitettu ammattikorkeakoulu-tutkintoon tai ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa opiskeleville opiskelijoille.

Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa lukuvuositarra, jonka saa todisteeksi maksetusta opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Saamme tarrat aina lukuvuodeksi kerrallaan, eli tarra tulee uusia vuosittain.

 

Jokainen HAMKissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa oleva opiskelija, joka liittyy opiskelijakunnan jäseneksi, saa AMK-opiskelijakortin. Sinun tulee olla myös ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.

 

AMK-opiskelijakortin lisäksi jäsentemme käytössä on Pivon mobiiliopiskelijakortti. Ohjeet Pivon käyttöönottoon löytyvät mm. blogistamme.

Liittyä voivat myös vaihto-opiskelijat, jotka suorittavat korkeakoulututkintoa lähettävässä korkeakoulussa sekä polkuopiskelijat*. Opettajakorkeakoulun opiskelijat eivät voi liittyä opiskelijakunnan jäseniksi.

 

* Polkuopiskelijoiden edut ovat rajatut: He saavat opiskelijahaalarit ja liput HAMKOn tapahtumiin jäsenhintaan. Polkuopiskelijoiden etuihin ei sisälly mm. KELAn ateriatuki, eikä VR:n tai Matkahuollon opiskelija-alennukset. VR:n ja Matkahuollon alennuksen voi kuitenkin saada pyytämällä opintotoimistosta tilapäisen todistuksen opiskelija-alennuksen saamiseksi. Voit kysyä lisätietoja polkuopiskelijan jäsenyydestä toimistoltamme (hamko[at]hamko.fi).