AMK-opiskelijakortti

Opiskelijakunnan myöntämä AMK-opiskelijakortti on tarkoitettu ammattikorkeakoulu-tutkintoon tai ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa opiskeleville opiskelijoille.

 

Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa lukuvuositarra, jonka saa todisteeksi maksetusta opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Saamme tarrat aina lukuvuodeksi kerrallaan, eli tarra tulee uusia vuosittain.

 

Jokainen HAMKissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa oleva opiskelija, joka liittyy opiskelijakunnan jäseneksi, saa AMK-opiskelijakortin. Sinun tulee olla myös ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.

 

Liittyä voivat myös vaihto-opiskelijat, jotka suorittavat korkeakoulututkintoa lähettävässä korkeakoulussa sekä polkuopiskelijat*. Opettajakorkeakoulun opiskelijat eivät voi liittyä opiskelijakunnan jäseniksi.

 

Opiskelijakunnan jäsenten käyttöön on pian tulossa myös mobiiliopiskelijakortti - seuraa viestintäämme, julkaisemme lisätietoja mahdollisimman pian!

 

* Polkuopiskelijoiden edut ovat rajatut: He saavat opiskelijahaalarit ja liput HAMKOn tapahtumiin jäsenhintaan. Polkuopiskelijoiden etuihin ei sisälly mm. KELAn ateriatuki, eikä VR:n tai Matkahuollon opiskelija-alennukset. VR:n ja Matkahuollon alennuksen voi kuitenkin saada pyytämällä opintotoimistosta tilapäisen todistuksen opiskelija-alennuksen saamiseksi. Voit kysyä lisätietoja polkuopiskelijan jäsenyydestä toimistoltamme (hamko[at]hamko.fi).